PPR Psykologerne

Psykologerne er tilknyttet kommunens Pædagogisk Psykologisk Rådgivning – til dagligt kaldet PPR – og betjener Buddinge Skole et antal timer om ugen.

Psykologernes primære opgaver er, at vejlede og rådgive personale og forældre om udfordringer med elevers læring, udvikling og trivsel.

I tilfælde hvor det skal vurderes om der skal laves en særlig indsats i forhold til en elev samarbejder psykologerne tværfagligt med skolens ledelse, personale og forældrene om indsatsen.

Psykologerne er en fast del af skolens tværfaglige arbejde med trivsel og pædagogik.

Forældre og personale kan henvende sig på nedenstående kontaktinformation eller på intra.

Psykolog Hanne Bisgaard Jensen (betjening af udskoling og gruppeordningen): 5159 5777/ [email protected]

Psykolog Christina Keis Jakobsen (betjening af indskoling og mellemtrin): 24 47 51 19/ [email protected]